Την Έλενα Παπαρίζου φιλοξένησε η Δέσποινα Βανδή χθες στην εκπομπή της My Greece. Οι δυο καλλιτέχνιδες συζήτησαν μεταξύ άλλων για την Eurovision,με την Δέσποινα Βανδή να αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί πολλές φορές πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ωστόσο,αρνήθηκε.

Ο λογος: «Είχα γυρίσει από Μαδρίτη σχεδόν ένα χρόνο. Μου έχει γίνει και μένα αρκετές φορές πρόταση, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη γιατί δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω να διαγωνιστώ ως Δέσποινα Βανδή “γεια σας αυτή είμαι κι αν δεν σας άρεσα, δεν πειράζει”. Αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα, φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες. Όλα τα φοβόμουν. Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές όχι.»

Και συνέχισε η τραγουδίστρια: «Τη νύχτα της Eurovision δούλευα στη Θεσσαλονίκη, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί γιατί βιαζόμουν. Σε χειροκροτούσαμε όλοι γιατί ήσουν καταπληκτική και μετά ήθελα να δω πως πάει η βαθμολογία.

Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “θα σας πατήσω κάτω που δεν ψηφίσατε την Έλενα”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω και θα σας δείξω που δεν την ψηφίσατε.

Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχαν κινητά και βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στην σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε… Εκείνη τη νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση… Έφτασα πιο κοντά από ποτέ στην Eurovision εκείνη τη νύχτα, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω, στο ορκίζομαι.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here