Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μάθαμε για μία πρόταση – “βόμβα” που αποφάσισε να κάνει ο αγαπημένος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, σε έναν παίκτη του φετινού MasterChef, με σκοπό να αναλάβει την κουζίνα στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο.

Τόσο μεγάλη επίδραση έχει ο φετινός κύκλος του MasterChef στο τηλεοπτικό κοινό, που μέχρι και ο Ματέο Παντζόπουλος, θέλησε να “επιστρατεύσει” στο ξενοδοχείο του, έναν από τους διαγωνιζόμενους που έχουν συζητηθεί πολύ.

Σε αυτόν τον παίκτη έκανε την πρόταση ο Ματέο Παντζόπουλος

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, δέχθηκε πρόταση από τον γνωστό επιχειρηματία, για να βρεθεί το καλοκαίρι στην Άνδρο και να εργασθεί ως σεφ στην κουζίνα του ξενοδοχείου του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Μπέλλος αρνήθηκε την πρόταση μιας και είχε ήδη κανονίσει να δουλέψει κάπου αλλού, ενώ η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, του είχαν ήδη κάνει δύο τηλεφωνήματα προκειμένου να συζητήσουν.

«Η Ελένη τον συνάντησε στη Θεσσαλονίκη, στο Αγκυροβόλι, εκεί όπου είχε πάει να φάει… Της άρεσε πολύ, ζήτησε να τον γνωρίσει, πήρε το τηλέφωνό του και του ζήτησε δύο φορές να αναλάβει το εστιατόριο στην Άνδρο, στα Άχλα της Άνδρου και εκείνος της είπε «όχι»! Ο λόγος που της είπε όχι είναι γιατί θα ήταν στο εξωτερικό… Είχε προγραμματίσει άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά στη σημερινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά.

 

 

youweekly.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here