Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι κάθε Κυριακή θα παρακολουθούμε ένα live επεισόδιο του Big Brother, ωστόσο φαίνεται ότι οι ιθύνοντες εξετάζουν το ενδεχόμενο το επεισόδιο της Κυριακής να είναι τελικά μαγνητοσκοπημένο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία του Χάρη Βαρθακούρη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του live επεισοδίου, αφού είναι η πρώτη του προσπάθεια στον χώρο της παρουσίασης.

«Το live του Big Brother αποφασίστηκε να μην είναι τελικά live, αλλά να γράφετε κάθε Σάββατο και να προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο κάθε Κυριακή.

Όχι λόγω του κοροναϊού που ίσως ακούστηκε, αλλά εξαιτίας άλλων συγκεκριμένων προβλημάτων.

Τα προβλήματα αυτά αφορούν την απειρία του Χάρη Βαρθακούρη καθώς δεν έχει καμία εμπειρία τηλεοπτικού αέρα. Μιλάμε για ένα τεράστιο σόου. Μιλάμε για ένα μεγάλο live.

Τα δοκιμαστικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν πάει καθόλου καλά. Ο Χάρης δεν δίνει την ασφάλεια στο κανάλι να βγει live.

Έχει πρόβλημα και με την επικοινωνία με το κοντρόλ γιατί δεν το έχει συνηθίσει αυτό το πράγμα και όπως ξέρετε όποιος δεν το έχει συνηθίσει μπερδεύεται πάρα πολύ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here