Λίγο πριν κάνουν πρεμιέρα οι Ράδιο Αρβύλα  και μετά από τον πολύ μεγάλο ντόρο που έχουν προκαλέσει και δεν ευθύνονται οι ίδιοι , άλλα όλοι εμείς στα site και στις εκπομπές, που λόγο του ενδιαφέρον του κόσμου, όλοι θέλουν να γράψουν κάτι.

Οι περισσότεροι  γράφουν σενάρια επιστημονική φαντασίας παίζοντας ίσως άλλα παιχνίδια.

Ναι, οι Ράδιο Αρβύλα θα βγουν την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η πρόθεση του Αντώνη Κανάκη και εκτός μεγάλου απρόοπτου θα τηρηθεί.

Ναι, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM θα επιστρέψουν στη ζώνη 20:00 με 21:00, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να μεγαλώνει, οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την εκπομπή  μια ώρα μόνο (ίσως ένα 15’+) . Επίσης η εκπομπή θα παίζει από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη.

Όσο για το κανάλι που θα δείξει την παρέα από Θεσσαλονίκη θα να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και σίγουρα θα πρόκειται να ανακατέψει την τράπουλα ξανά ανεβάζοντας κανάλια αλλά και  ρίχνοντας σειρές…

Πολλά είπαμε και νομίζω πως πολλά αποκαλύψαμε , μιας και ανακοίνωση του καναλιού θα φέρει ανατροπές και στο ίδιο το κανάλι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ