Το Samsung Galaxy S10+ είναι επίσημο μια εβδομάδα μόνο και πήρε ήδη την πρώτη του αναβάθμιση. Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού έρχεται για να διορθώσει ορισμένα κρίσιμα ζητήματα λογισμικού και ασφάλειας. Το πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο του Bixby για άλλες εργασίες!

Σύμφωνα με το changelog, η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει αρκετές μικρές και κρίσιμες ευπάθειες που συνδέονται με το Android OS γενικά ή το firmware της Samsung.

Φροντίζει επίσης κάποια ενοχλητικά ζητήματα με την προεπιλεγμένη εφαρμογή της Κάμερας και βελτιώνει την ακρίβεια και την ταχύτητα του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Οι πρώτοι κάτοχοι αναφέρουν σωρεία προβλημάτων με των σαρωτή και περιμένουν όλοι να δουν εάν θα βελτιωθούν τα πράγματα με την ενημέρωση.

Η εφαρμογή της Κάμερας παρέχει πια καλύτερη ενσωμάτωση με το Instagram – μπορείτε να δημοσιεύσετε βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στη ροή σας στο Instagram μέσω της προεπιλεγμένης εφαρμογής.

Η αναβάθμιση του Galaxy S10+,  για την ώρα κυκλοφορεί σε Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία, ενώ σύντομα αναμένεται και στην Ελλάδα.

The post Samsung Galaxy S10+: αναβάθμιση με το… «καλημέρα!» appeared first on GizChina Greece.

gizchina.com/
Author:

Cynaegeirus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =