Τρία χρόνια αφότου είχε δώσει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού και αφού πίστεψε ότι είχε θεραπευθεί, η Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζει με την αποκάλυψη ότι η ασθένειά της επέστρεψε.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και μοιράστηκε την άσχημη είδηση για την υγεία της. H Ντόχερτι είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Και τώρα αποκάλυψε ότι ο καρκίνος έχει επανέλθει σε επιθετική μορφή στις αρχές του περασμένου έτους αλλά δεν το γνωστοποίησε. Αναγκάστηκε όμως να το κάνει τώρα, λίγο πριν τη δημοσίευση των δικαστικών εγγράφων που αποτελούν μέρος της δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας State Farm για ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να γίνει γνωστό ότι βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ» είπε και πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι πολύ φοβισμένη» ενώ τόνισε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στην μητέρα της αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο. «Η μαμά μου είναι απίστευτα θαρραλέα. Έτσι είναι και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν», είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

 

 

 

www.cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here