Στην Αθήνα για τα γυρίσματα του β’ κύκλου του «Σασμού» βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της «Καλλιόπης» στη σειρά.

Η ηθοποιός μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Alpha Τώρα μέσα από το αρχοντικό της οικογένειας των «Σταματάκηδων» και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σίριαλ, αλλά και στον ρόλο της «καπετάνισσας».

«Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας από τους τηλεθεατές δεν μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί. Θα υπάρξουν ανατροπές και στους χαρακτήρες και στα γεγονότα, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια. Η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διαφέρε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένοι στις παραδώσεις που τη μεγάλωσαν. Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα. Είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο γιατί προκύπτουν ανατροπές, τα οποία την σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά και αυτό την τραυματίζεις πάρα πολύ», κατέληξε.

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ