Στο TV24 μίλησε ο Στρατής Χατζησταματίου για τον ρόλο του Μανόλη στον «Σασμό» και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον του ρόλου του στη σειρά του Alpha.

« Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό του εδώ και καιρό. Βλέπουμε έναν ήρωα που προσπαθεί από κάπου να πιαστεί αλλά όλα φεύγουν μέσα από τα χέρια του. Επομένως, εγώ δεν μπορώ να του κρατήσω κακία» λέει χαρακτηριστικά για τον φόβο και τις ενοχές που έχει ο ήρωας που υποδύεται.

Στον δεύτερο κύκλο θα είναι ακόμα πιο μπερδεμένος;

Εκτός από μπερδεμένος, τραυματίζεται με έναν τρόπο.

Θα χάσει τα λογικά του;

Βλέπει έναν θάνατο για τον οποίο θεωρεί πως έχει ευθύνη. Άρα αυτό πιστεύω ότι μπορεί να τον οδηγήσει στην τρέλα. Δεν ξέρω σεναριακά πού πάμε αλλά η ενοχή του ήρωα αυτού είναι τεράστιο βάρος για εκείνον. Και μόνο η ιδέα μπορεί να τον κάνει να καταρρεύσει. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε πώς θα το διαχειριστεί αυτό.

Θα μιλήσει κάποια στιγμή;

«Θα προσπαθήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, το σύμπαν δεν τον θέλει καθόλου. Όταν προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα, μάλλον γίνονται χειρότερα. Τουλάχιστον στην αρχή θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εκείνον απ’ όσο ξέρω και θα τον οδηγήσουν σε μια ανάγκη για φυγή.

Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτεί την πρόταση του Παπαφράγκου;

Σίγουρα το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ο Μανόλης που θα συναντήσουμε στον επόμενο κύκλο σκέφτεται πολύ έντονα να φύγει.

Η οικογένειά του βλέποντάς τον πώς θα κινηθεί;

Βρίσκεται σε μια κατάσταση που οι δικοί του άνθρωποι νιώθουν ανήμποροι να τον βοηθήσουν. Σίγουρα η Θοδώρα που ξέρει κάποια πράγματα θα είναι εκεί για να του πιάσει το χέρι και να του δώσει δύναμη. Αλλά νομίζω πως δεν του φτάνει αυτό του Μανόλη. Νομίζω πως ή πρέπει να φύγει ή να τα διαλύσει.

Με τον Νικηφόρο θα έρθουν ξανά σε κόντρα;

Θα υπάρξει αμηχανία σε αυτή τη σχέση γιατί μετά το φονικό του Άγγελου, η αστυνομία θα στραφεί κατά της οικογένειας του Νικηφόρου και εκείνος θα δει ποιος πραγματικά μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του και ποιος όχι γιατί έχει τους λόγους του, όπως ο Μανόλης. Άρα θα υπάρξει μια ρήξη ξανά στη σχέση τους.

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ