Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», βρέθηκε ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», το οποίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

«Ο Σασμός γράφεται πολλά χρόνια πριν, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου. Όλοι οι Κρητικοί έχουν νιώσει τον φόβο της βεντέτας. Όλη αυτήν την επιτυχία δεν την περίμενα. Όταν είδα το cast  τότε άρχισα να καταλαβαίνω.  Όταν ρωτήθηκα off the record, είχα πει τη Μαρία Τζομπανάκη για τονρόλο της καπετάνισσας. Ήξερα ότι ήταν στην Αμερική», δήλωσε αρχικά και μίλησε για τη διαφορά του σεναρίου με το βιβλίο:

«Έχουμε κάτσει στο τραπέζι με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο και έχουμε φτιάξει την ιστορία, πώς θα ακολουθηθεί. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν πολλές ιστορίες. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν στο φως νέοι ήρωες και ιστορίες».

Για τη νέα σχέση της Αργυρώς: «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά, θεωρώ ότι η νέα σχέση της Αργυρώς δεν θα είναι τόσο δυνατή, όσο με τον Αστέρη. Ένας είναι ο δυνατός έρωτας στη ζωή. Του Αστέρη είναι μία η γυναία της ζωής του».

Για τον Μαθιό και τη Βασιλική: «Αυτά είναι τα δύσκολα. Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες σελίδες, πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ο κόσμος αγάπησε το ζευγάρι, όμως δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Η Βασιλική δεν θα πεθάνει ακόμα. Όλα θα αποκαλυφθούν. Η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο, οπότε θα δούμε τα γεγονότα διανθισμένα. Σύντομα θα μάθει ο Νικηφόρος για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράει και τι θα γίνει στην πορεία. Λίγο πολύ περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ήρωας».

Για τη Θοδώρα: «Θα μείνει έγκυος, έχουμε κι άλλες εγκυμονούσες. Ακόμα και οι κακοί ήρωες αγαπιούνται ή μισιούνται με πάθος».

Για την αντίδραση της Αργυρώς όταν η Σεμίνα αποκαλύψει την αλήθεια: «Θα είναι μεγάλο το αδιέξοδο, έχει τον έρωτά της από τη μία και τον άνθρωπο που πάλεψε με τον αδερφό της. Όταν έρθει η ώρα της αλήθειας, εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της. Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή με τον τρόπο που έρχεται στο προσκήνιο η Σεμίνα».

«Ο Πετρής δεν θα εμφανιστεί ξανά», πρόσθεσε και αποκάλυψε: «Θα υπάρξει μεγάλος πρωταγωνιστής, ίσως και δύο, για να μην πω τρεις, που θα αποχωρήσουν από τη σειρά χωρίς να το περιμένουμε».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ