Σύντομα ο φονιάς του Στεφανή θα αποκαλυφθεί. Ποια θα είναι η στάση του Μανώλη; Ο Μανώλης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, ως μάρτυρας-κλειδί στη δολοφονία του Στεφανή, ο μόνος που έχει δει τον δολοφόνο. Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανώλης, της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», που χτυπάει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» τις επόμενες εξελίξεις της σειράς…

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή». Ο Μανώλης «δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει». Γιατί «αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανώλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» να τραβάει τη σκανδάλη, σύμφωνα με τον Στρατή Χατζησταματίου.

«Ο Μανώλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ» υπογραμμίζει. «Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά» τονίζει, ενώ κάνει κι ένα spoiler στη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ Βασιλικής και Μαθιού, η οποία «κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί», ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

ΤΙΚ ΤΟΚ
Μια ανάρτηση όμως, στο δημοφιλές ΤΙΚΤΟΚ κράτησε καρέ καρέ τη σκηνή της δολοφονίας και από ότι μπορεί να καταλάβει κανείς, ο δολοφόνος τελικά είναι ο Μαθιός. Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο ξάδερφός του ο Μαθιός και ο λόγος είναι ότι είναι ερωτευμένος χρόνια με τη Βασιλική τη γυναίκα του Στεφανή.

Ο Μαθιός είναι χρόνια κοντά στον Στεφανή και τη Βασιλική αλλά και το παιδί τους το Νικηφόρο τον οποίο αγαπά κάτι παραπάνω από ανιψιό του. Μετά τη δολοφονία του Στεφάνή ο Μαθιός πλησιάζει τη Βασιλική για να την κάνει δική του.

Η Βασιλική όμως αρνείται τον έρωτά του και τότε πάνω στον τάφο του Στεφανή τη σκοτώνει και αυτή.

Μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή έχει υπάρξει ο Μανώλης. Ο Μανώλης είναι κολλητός φίλος και συμμαθητής του γιου του Στεφανίδη του Νικηφόρου, γιος του καφετζή και αδερφός της Θεοδώρας η οποία τα είχε κάποτε με τον Πετρή. Ο Πετρής όταν έμαθε ότι έβγαινε στα μπουζούκια με κάποιον από το Ηράκλειο την χώρισε και αν θυμάστε αυτή στο πανηγύρι του χωριού των Αγίων Αναργύρων του έστειλε ένα μήνυμα όπου του έγραψε ότι θα σε καταστρέψω.

Η Θεοδώρα στα επόμενα επεισόδια θέλοντας πραγματικά να καταστρέψει τον Πετρή θα δώσει ψεύτικη κατάθεση στην αστυνομία στοχοποιώντας για το θάνατο του Στεφανή τον Πετρή.

Ακόμα ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη της σειράς αφού με αυτή την κατάθεση ο Αστέρης θα αναλάβει δράση και θα σκοτώσει τον Πετρή. Αυτά γίνονται στο βιβλίο το οποίο μπορείτε να αγοράσετε και είναι το σενάριο πάνω στο οποίο πατάει ο Σασμός. Το τι ακριβώς έχει αποφασιστεί να γίνει από αυτά στη σειρά ακόμα δεν το ξέρουν ούτε οι σεναριογράφοι αφού τα γυρίσματα είναι αρκετά επεισόδια πίσω…

 

 

primetime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here