Το κανάλι θα βγει και πάλι στον αέρα μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης, του σήματος και του ονόματος του καναλιού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο εφοπλιστής απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία του κατά τον πλειστηριασμό που έγινε τον Οκτώβριο. Όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών το κανάλι θα βγει και πάλι στις οθόνες μας στα τέλη Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα την εβδομάδα που μας πέρασε επικυρώθηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών η πράξη του πλειστηριασμού που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μπορεί να επρόκειτο για μία τυπική διαδικασία ωστόσο μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Πρέπει να πούμε ότι το πρόγραμμα του καναλιού θα έχει σημαντικές δόσεις ενημέρωσης αλλά και ψυχαγωγίας.

Το κανάλι θα εκμεταλλευθεί και την πλούσια ταινιοθήκη αφού γίνει βέβαια η συμφωνία με τους δημιουργούς για τα πνευματικά δικαιώματα.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει συμφωνήσει ήδη για τη μετάδοση των σειρών «Σαββατογεννημένες» και «Παρά Πέντε» που θα βρίσκονται στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

 

 

Πηγή dailymedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here