Πολύ πιθανό φαίνεται πως είναι το σενάριο να δούμε “Φάρμα 2” και μάλιστα πολύ σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο ΑΝΤ1 επεξεργάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βγει δέυτερος κύκλος του ριάλιτι περιπέτειας από τον Σεπτέμβριο και όχι στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Έτσι, θα γίνει μία απόσβεση των αρκετών χρημάτων που έχουν δοθεί τόσο για την κατασκευή του σπιτιού που μένουν οι παίκτες, όσο και των container που βρίσκεται το κοντρόλ, η σύνταξη και η παραγωγή.

Μία τέτοια απόφαση ενδεχομένως να μεταθέσει για το δεύτερο μέρος της σεζόν το “I am celebrity get me out of here”. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως  η “Φάρμα” άργησε αρκετά να ξεκινήσει και καταφέρνει να κάνει 17% έχοντας απέναντι αφενός το σαρωτικό “Master chef” και αφετέρου το ομοειδές “Survivor” την ίδια τηλεοπτική περίοδο. Ορθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται πως αν ξεκινήσει νωρίς, χωρίς άλλο ριάλιτι επιβίωσης στον ανταγωνισμό και με πιο ήπιους ανταγωνιστές απέναντι, τότε μπορεί να φέρει ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here