Ο Γρηγόρης Αρναούγλου στο χθεσινό “Live Tonight” απάντησε σε όσα του καταλόγισε ο Αντώνης Κανάκης στο “Βινύλιο”, που πλέον μεταδίδεται στο you tube.

“Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα  να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή”, είπε ξεκινώντας ο Γρηγόρης.

Στη συνέχεια εξήγησε πως προέκυψε το “Live Tonight” ενώ κλείνοντας είπε:

“Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε έτσι γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε ένα πατατράκ.

Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης, να χάνονται ζωές, άνθρωποι να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε -συγγνώμη για τη φράση- με μαλακίες”.

Να τονίσουμε πως δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Αντώνη Κανάκη αλλά τον “φωτογράφισε” ξεκάθαρα.

Δείτε όλο όσα είπε.

zinapost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here