Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, εξομολογήθηκε στη «Super Κατερίνα» ότι έχει  τη λεκτική και ψυχολογικά βία που δέχτηκε από σύντροφό της.

Mάλιστα υπήρξε μια αμήχανη στιγμή με την Κατερίνα Λένη, που ήταν συμπαίκτριες στο ριάλιτι μαγειρικής και δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις.

Όπως είπε ήταν η πρώτη της μεγάλη σχέση. «Ήταν πολύ κακοποιητική σχέση, λεκτική και ψυχολογικά βία. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Όταν αποφάσισα να φύγω η αντίδρασή της ήταν πολύ αρνητική, σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου οπότε έφυγε τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα από ένα βαρύ αντικείμενο.

Το είχα κρατήσει για μένα αλλά όταν έφτασα να φοβάμαι για τη ζωή μου απευθύνθηκα στην αστυνομία. Νοσηλεύτηκα. Αποφάσισα ότι όλα είναι κάρμα οπότε έφυγα από τη σχέση και πορεύτηκα χωρίς να κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Μου είχε δώσει δείγματα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Η κακοποίηση είναι κακοποίηση, δεν έχει φύλο. Αν μπεις στη βία ξαφνικά γίνεσαι σούπερμαν. Ήταν ζήλια, κτητικότητα. Αυτοπαγιδεύτηκα» είπε εξηγώντας γιατί επί έξι χρόνια δεν έφευγε από τη σχέση.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here