Τι κι αν η “Φάρμα” του ΑΝΤ1 βρίσκεται περίπου στα… μισά της τηλεοπτικής διαδρομής της και εμείς κάθε εβδομάδα βλέπουμε στο παιχνίδι να υπάρχει… κόσμος και ντουνιάς και η μία νέα άφιξη να διαδέχεται την άλλη;

Στη πραγματικότητα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού τα γυρίσματα “τρέχουν” και πλεον μέσα στο τηλεοπτικό αγρόκτημα του ΑΝΤ1, οι “αγρότες” που έχουν μείνει μετριούνται στα δάχτυλα.

Με άλλα λόγια; Τα γυρίσματα της “Φάρμας” έχουν μπει πλέον στη τελική τους ευθεία και όσοι είναι μέσα, πατάνε “γκάζι” για το μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες μου, πλέον στη “Φάρμα” βρίσκονται μόνο έξι παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με τη τελική 6άδα που έχει βάλει στόχο να κάνει γκραν φινάλε!

Και φυσικά το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ δεν σταματά εδώ, μιας και κατάφερα να μάθω και θα σου πω ευθύς αμέσως, ποιοι είναι αυτοί οι έξι παίκτες που ακόμα δεν έχουν κρεμάσει τις γαλότσες τους!

Οι αγρότες που αποδείχθηκαν “πολύ σκληροί για να πεθάνουν”, είναι οι : Θανάσης Πάτρας, Κωνσταντίνος Μακρής ή… Ντούπης, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Κάτια Δέδε και Κώστας Γκρέκας.

iwoman.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here