Σα βόμβα έσκασε χθες το απόγευμα το διαζύγιο μεταξύ ΣΚΑΪ -”Ράδιο Αρβύλα”, έπειτα από περίπου 1 χρόνο συνεργασίας.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Tinasmess.gr ”υπήρχαν πολύ κακές σχέσεις με την Εύη Κουτσαυτάκη ,με την οποία μάλιστα ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό καθώς η παρέα από τη Θεσσαλονίκη και δη ο Αντώνης Κανάκης ήθελαν να έχουν λόγο επί του προγράμματος, όχι του δικού τους αλλά συνολικά του ΣΚΑΪ, και να είναι σε θέση να επιλέγουν εκείνοι το πρόγραμμα που θα προηγείται των εκπομπών τους.

Με λίγα λόγια, ήθελαν το κανάλι του Νέου Φαλήρου να τοποθετήσει πριν από την εκπομπή τους ένα πρόγραμμα με τέτοιο lead in που θα τους εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης ήθελε να ορίσει τις μέρες και τις ώρες προβολής των εκπομπών τους ακόμη και τα τρέιλερ που θα προβάλλονταν στα διαφημιστικά break, αναπολώντας προφανώς τη θέση του συμβούλου στη late night ζώνη που είχε στον ΑΝΤ1”.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και ο ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου», εξήγησε ότι μίλησε με την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, με την ίδια να ζητά να βγει στον αέρα μία κάρτα-ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:  «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Τι είχε προηγηθεί

Mε ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ και δεν θα προβληθούν από το φαληρικό κανάλι οι «ΡάδιοΑρβύλα» και το «Βινύλιο».

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΙ.
Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Όπως αναφέρουν πηγές από το σταθμό του Φαλήρου, δεν πρόκειται να βγει κάποια ανακοίνωση από τους ίδιους καθώς θεωρούν ότι έχουν τηρήσει κάθε σημείο της συμφωνίας τους και του συμβολαίου με τον παρουσιαστή, σε αντίθεση με εκείνον.

Ακόμη υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Κανάκης με την κίνησή του αυτή, έβγαλε ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ, καθώς επίσημα δεν είχε ληφθεί καμία απόφαση που να αφορά στο μέλλον και των δύο του πρότζεκτ.