Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα βίντεο από προσωπικές του στιγμές με πρώην συντρόφους του, τα οποία διέρρεα στο ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, χωρίς τη συναίνεσή τους.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 28χρονης καταγγέλουσας, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι υπάρχει ένα 3ο βίντεο, το οποίο υπέπεσε στην αντίληψη της εντολέως του, σε ένα site το οποίο δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο. «Έδωσε συμπληρωματική κατάθεση», δήλωσε ο δικηγόρος και προχώρησε σε μία αποκάλυψη:

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

«Αυτή η πληροφορία με ξεπερνά. Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταννα διαγράψει τα πάντα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει», πρόσθεσε.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τρεις γυναίκες με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή: «Οι δύο έχουν προσπαθήσει να δουν αν υπάρχει βίντεο και δεν έχουν βρει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω και είναι πολύ σημαντικό είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να κατεβάσεις αυτά τα βίντεο. Αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότα να πας σε τεχνικό, είναι υπερβολικά δύσκολο και πολύ δαπανηρό».

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here