Από μικρό παιδί αποφάσισε να γίνει χορευτής και οι γονείς του τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Ο Στέφανος Δημουλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για  τη σχέση τους, τη σειρά στο Netflix από την οποία δέχτηκε πρόταση και αρνήθηκε δύο φορές, αλλά και τα λόγια του πατέρα του.

«Πιστεύω πως από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματα, ίσως λίγο λιγότερα, που κατάφερα με την υποστήριξη των γονιών μου. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο και είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω δύο τόσο υπέροχες ψυχές δίπλα μου έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, “εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Έτσι και έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί”. Και η φωτογράφιση που κάναμε ήταν συγκινητική γιατί ήταν πολύ αληθινή».

«Τεσσάρων ετών εγώ ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό. Το είδα στην τηλεόραση και ήθελα να το κάνω. Θεωρώ πως τους παραξένεψε λίγο γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση. Κατευθείαν με πήγαν και δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα και υπήρχαν άλλα δύο αγοράκια τότε στο μπαλέτο».

Ο χορευτής και κριτής του DWTS μίλησε και για τις δύο προτάσεις που του έχουν κάνει από το “The Crown” και έχει αρνηθεί, αλλά και για την παράσταση στην οποία τον έχει δει ο Πρίγκιπας Κάρολος.


The post Στέφανος Δημουλάς: Μίλησε ανοιχτά για τις προτιμήσεις του, τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του και τα «όχι» στο The Crown appeared first on Znews.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here