ΑρχικήGossipSurvivor All Star: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε αν η Ελευθερία κρυφάκουγε τον Μαρτίκα...

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε αν η Ελευθερία κρυφάκουγε τον Μαρτίκα αλλά και ποιος παίκτης ήθελε να αποχωρήσει μαζί με τον Στάθη

Δημοσιεύθηκε:

Ποταμός ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το Survivor All Star, μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Έτσι, μεταξύ όλων των άλλων αναφέρθηκε και στο γνωστό επεισόδιο Μαρτίκα – Ελευθερίας για την προσωπική του συνέντευξη, όταν την έπιασε να κρυφακούει.

«6 το πρωί που σηκώθηκα να πάω να ουρήσω δεν την βρήκα δίπλα μου. Έπεσα και ξανακοιμήθηκα και στις 10 ακούω φωνές. Ήταν η Ελευθερία με τον Σπύρο και τη ρεπόρτερ και διαφωνούσαν.

Η Ελευθερία λέει ότι την πήρε ο ύπνος. Μου είπε ότι πέρναγε από το κιου και άκουσε τον Σπύρο να λέει για μένα και του είπε “Ντροπή”».

Της ορκίστηκε δε ότι δεν άκουσε τις συνεντεύξεις των άλλων παιδιών και η Ευρυδίκη τη συμβούλευσε να πιάσει τα παιδιά και να τους το πει, πράγμα που δεν έκανε.

«Ο Σπύρος πήγε και είπε σε όλους ότι η Ελευθερία άκουσε τις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν κατηγορώ τα παιδιά αν το πιστεύουν γιατί δεν ήμουν και μπροστά και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Ό,τι δεν βλέπω και δεν ακούω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω.

Το πιστεύω ότι την πήρε ο ύπνος. Είναι σε πανικό και ταραχή. Την τελευταία μέρα που ήταν υποψήφια μαζί μου έλεγε ότι θα φύγει εκείνη.

Αυτό που την ενοχλούσε ήταν ότι δεν ήθελε να φύγει έτσι από το παιχνίδι.

Όταν ο Στάθης είπε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, σηκώθηκε και κάποιος άλλος. Ο Μαρτίκας. Έγινε cut 2 ολόκληρες ώρες για να ξανάρθει ο Στάθης να δηλώσει στον Λιανό ότι φεύγει και ο Μαρτίκας έκατσε εκεί» είπε επιβεβαιώνοντας τη φήμη ότι και ο Σπύρος ήθελε να αποχωρήσει.

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: