Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη «λύγισε» κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του «Survivor» της Δευτέρας. Η παίκτρια παραπονέθηκε στον Σάκη Κατσούλη ότι δεν ήταν δίπλα της όταν χτύπησε.

«Είμαι άσχημα ψυχολογικά. Χτύπησα και δεν βοήθησα την ομάδα μου. Σκέφτομαι αρνητικά αυτή τη στιγμή. Τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν πρόσεξα και χτύπησα. Με ενόχλησε που ο Σάκης δεν ήρθε να μου πει πως είμαι. Δεν είπα να μην το ζήσει με την ομάδα του αλλά περίμενα να τον ενδιαφέρει να δει πως είμαι.

Δεν ήρθε να μου πει ένα αν είμαι καλά… αν πονάω, πως νιώθω. Δεν ήρθες να δεις αν ζω ή πεθαίνω. Έπραξε διαφορετικά από αυτό που είχα στο μυαλό μου ή από αυτό που πράττω εγώ συνήθως και με ενόχλησε. Περιμένω να κάνεις πράγματα για μένα, δεν τα κάνεις κι απογοητεύομαι. Τέλος. Δεν περιμένω πια τίποτα από σένα. Για πάρτι σου και για πάρτι μου», είπε.

Με τον Σάκη να της εξηγεί ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. «Ξεσπά για όλα σε μένα που είμαι ο πιο δικός της άνθρωπος. Δεν μου έχει δείξει στο παρελθόν να ζηλεύει, ίσως ζήλεψε που πανηγύρισα με την Νικόλ», είπε ο παίκτης.

espressonews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ