Ο Αλέξης Παππάς έχει βάλει στόχο να διώξει τον Τζέιμς Καφετζή από το «Survivor» αλλά αυτή τη φορά δεν έμεινε μόνο σε εκείνον. Ποιους έβαλε στο στόχαστρό του;

Τον κάλεσε σε μια μονομαχία ζητώντας του να βγει απέναντι στη ψηφοφορία με εκείνον να δέχεται. «Αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς μένει πίσω ο Νίκος που έχει κάνει πολλά σε εμένα με τη βοήθεια πάντα του Τζέιμς και της Άννας Μαρίας. Χωρίς το μυαλό του Τζέιμς θα είναι δύσκολα. Μετά είναι ο Κόρο και ο Ηλίας με τη σειρά. Δεν ξεχνώ».

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης είναι 40% μαζί μας. Το 30 ή 40% είναι με τη Μαριαλένα και ένα 20% αφιερώνει τον χρόνο του στην άλλη καλύβα. Ταυτόχρονα να λες στην ίδια παρέα ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους. Αφού ήσουν αντίθετος με αυτούς.

Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί και η ψυχή του στάζει μέλι. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει διπλωματία γύρω από όλο αυτό. Με χειρουργικές κινήσεις μπορεί και διαφεύγει. Αυτό θα του στοιχίσει. Τάσσεται υπέρ της τετράδας αλλά είναι και λίγο υπέρ του συνόλου. Όμως αυτά δεν πάνε μαζί και πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο όχι με τη μειονότητα», δήλωσε.

 

espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here