Πώς είδατε αυτή του την πράξη;
Ο Ηλίας Μπογδάνος κέρδισε την ατομική ασυλία στο «Survivor» και επέλεξε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για υποψήφια προς αποχώρηση.
«Γενικά δεν μου αρέσουν οι εντάσεις και όταν κάτι γίνεται το συζητάω και το λύνω. Με τον Σάκη έχουμε παίξει αντίπαλοι, είμαστε πάρα πολύ κοντά και με τη Μαριαλένα έχουμε έρθει τον τελευταίο καιρό πολύ κοντά. Είναι μια παίκτρια που θαυμάζω πολύ αγωνιστικά. Οι συγκυρίες τα έχουν φέρει έτσι που δεν είμαστε τόσο κοντά. Θα την επιλέξω και δεν το κάνω με χαρά», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να πάρει τη θέση της και να βγει εκείνος υποψήφιος.  «Θα ήθελα να πάρω τη θέση της Μαριαλένας. Το ήξερα ότι θα γίνει. Η Μαριαλένα είναι εδώ από την πρώτη μέρα, ξέρω τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Ηλίας, δεν θα αλλάξει τίποτα. Θέλω να πάρω εγώ το ρίσκο αυτή τη βδομάδα. Ζητάω σαν χάρη από τον Ηλία», ζήτησε ο Σάκης με τη Μαριαλένα να προσθέτει: «Δεν συμφωνώ, ήξερα ότι θα βγω υποψήφια. Δεν ξέρω πώς του ήρθε αυτό. Καλά έκανε ο Ηλίας, από εκεί και πέρα Σάκη σταμάτα».
«Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα μου έχει προσφέρει και εδώ και εκτός στην πραγματική ζωή», τόνισε ο Σάκης. «Είναι μια απόφαση που πήρα, με τα δικά μου κριτήρια θεωρώ ότι… Σκέφτηκα πολύ και δεν μου πάει η καρδιά να ψηφίσω τον Σάκη, θα μείνω στην απόφασή μου», δήλωσε ο Ηλίας και ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως δεν μπορούν να αλλάξουν θέση γιατί έτσι είναι οι κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

 

espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here