Στο reality του Σκάι γίνεται της κακομοίρας (ειδικά με την ομάδα των Μπλε), με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου του πρώην της Σάκη Κατσούλη με τον Τζέιμς Καφετζή!
Η μητέρα της νεαρής παίκτριας δεν άντεξε με όσα βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού της και ξέσπασε μέσα από τα social media κάνοντας λόγο για ψυχολογικό πόλεμο στην κόρη της και για συστηματική καταρράκωση της προσωπικότητάς της με την προβολή προσωπικών της δεδομένων. Υποστήριξε, μάλιστα, πως όλα γίνονται για λόγους τηλεθέασης, βγάζοντας ουσιαστικά στη σέντρα και τους υπευθύνους του reality.
Προσωπικές μάχες
«H κόρη μου έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν περήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες. Δεν διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της και δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους! Δεν θα είχα κανέναν λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως, αν η Μαριαλένα δεν συμμετείχε στο “Survivor” που αποτελεί δημόσιο θέαμα, με όσα αυτό συνεπάγεται» ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Μία από τις επιπτώσεις είναι ότι καθημερινά διαδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι το δικό μου. Φυσικά κάθε γονιός δεν γνωρίζει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του.
Υπάρχει όμως μια σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και η οποία βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο» είπε η μητέρα της Ρουμελιώτη, στρέφοντας τα βέλη της στον Σκάι!

 

espressonews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ