Για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της μίλησε η Άσπα Τσίνα.

Η τραγουδίστρια που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Fame Story πριν από αρκετά χρόνια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην σπάνια μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει, αλλά και για τα μέτρα προστασίας που τήρησε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Στην αρχή η ίδια τόνισε πως «στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι «το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ.

Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here