Για την αντικατάσταση του Παύλου Χαϊκάλη στην ταινία «Καρδίτσα Forever» μίλησε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος πήρε θέση και για το #MeToo και την παρουσία πολλών ηθοποιών στο δικαστήριο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να γίνονται όλα. Αυτά την παραγωγή πρέπει να ρωτήσετε δεν είμαι αρμόδιος εγώ», είπε για την ταινία και συνέχισε για την απουσία του Φιλιππίδη από το Μικτό Ορκωτό:

«Τι περιμένατε να είναι παρών; Πάντα υπάρχει μια αναβολή όταν υπάρχει μια δίκη, δεν ξεκινάει αμέσως».

Αναφορικά στους ηθοποιούς που στηρίζουν τους συναδέλφους τους και θύματα, απάντησε: Κάτι ξέρουν για να το κάνουν. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν γίνεται κάτι πρέπει να λέγεται εκείνη την ώρα και εκεί να  μαζευόμαστε, να μην αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού περάσουν τα χρόνια να θυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα. Τώρα δεν γίνεται γιατί έχουν γίνει περισσότερα εγκλήματα. Μην το αφήνουμε και βρωμίζει. Κακοφορμίζει και μετά ψάχνουμε για να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω.

Όχι εγώ δεν θα πάω, γιατί εγώ πολεμάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου.

«Ήμουν ο τελευταίος που το έμαθα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Παύλου Χαϊκάλη και απάντησε: «Τελευταίος το έμαθα. Με πήρε ο κ. Μαρκίδης και δεν μπορούσα να του αρνηθώ».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο, τόνισε: «Περιμένω και πρέπει να δικαιωθούν τα θύματα. Είμαι υπέρ τους».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ