Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλα.

O καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας, αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα του και το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους.

«Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου… Έχω μεγάλο δέσιμο γιατί μεγαλώσαμε μαζί, με έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και μεγαλώσαμε παρέα. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης τέτοια και… με τον καιρό φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε χωρίς να χρειάζεται να γίνεται θέμα. Η μαμά μου ήξερα από όταν ήμουν πολύ μικρός ότι εγώ ήμουν άλλου παπά ευαγγέλιο.

Η μητέρα μου με μεγάλωσε με ένα τρόπο… ήμουν πάντα πολύ ελεύθερος και ταυτόχρονα πολύ περιορισμένος».

Σχετικά με την ενασχόλησή του με την κολύμβηση, απάντησε: «Το κολυμβητήριο με βοήθησε πάρα πολύ. Με έσωσε. Θα είχα ξεφύγει γιατί είμαι περίεργος από τη φύση μου, μού αρέσει πάρα πολύ να πειραματίζομαι, να μαθαίνω καινούρια πράγματα…».

Για τη ζωή του ανάμεσα σε Γαλλία και Ελλάδα, τόνισε: «Στο Παρίσι νιώθω άνετος, νιώθω ελεύθερος, οι Γάλλοι είναι πολύ απελευθερωμένοι, υπάρχουν στεγανά που δεν χρειάζεται να τα ξανά απαντήσουμε. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω αυτό εμένα με κουράζει. Αν δεν αφήσουμε λίγο πίσω αυτό το “τι θα πει ο κόσμος;”».

 

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ