ΑρχικήGossipΘα γίνει τελικά η τράμπα ανάμεσα σε Πρωινό μας και Αταίριαστους;

Θα γίνει τελικά η τράμπα ανάμεσα σε Πρωινό μας και Αταίριαστους;

Δημοσιεύθηκε:

Με αφορμή τα όσα αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για το παρασκήνιο της μετακίνησής της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη στον Alpha, η Φαίη Σκορδά απάντησε πρώτη φορά στο ενδεχόμενο αλλαγής ώρας του «Πρωινού μας».
«Αυτό είναι η απάντηση πάνω σε μία πληροφορία που δόθηκε στην εκπομπή που κάνει λόγο για μετακίνηση του Πρωινού μας, τράμπα με τους Αταίριαστους» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, με την παρουσιάστρια να απαντά στη δημοσιογράφο ότι δεν ξέρει αν της κάνει πλάκα ή όχι.
Η κουβέντα συνεχίστηκε αναφορικά με τα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη, με τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά να την πιέζουν να δώσει απάντηση για τα σενάρια που τη θέλουν να μετακινείται αργότερα στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, την επόμενη σεζόν.
«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετέφερε μία πληροφορία που προφανώς την είχε και δεν έβαλε την προσωπική του άποψη που με γνωρίζει πολύ καλά. Αν την έβαζε… Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα παιδιά. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν δίνω βαρύτητα γιατί δεν υπάρχει κάτι.
Και για το Mega δεν συζητούσαμε για την αλλαγή ώρας και τελικά το ρεπορτάζ κατέληξε ότι η Δανάη Μπάρκα παραμένει στη θέση της, ότι η Μελέτη συνεχίζει… Πληροφορίες υπάρχουν, το τι συμβαίνει τελευταία στιγμή… Να είμαστε καλά, να είμαστε γεροί και να έχουμε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες της» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: