Η Thandie Newton σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε στο LADBible γιατί απέρριψε ρόλο σε ταινία υπερηρώων.

Κάποτε της προτάθηκε να υποδυθεί «τη μητέρα κάποιου που μόλις πεθαίνει». Η Νewton τόνισε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει λόγω του ρόλου, αλλά δεν διευκρίνισε ποια ήταν η ταινία ή το κινηματογραφικό στούντιο παραγωγής της. Διευκρίνισε όμως ότι αν ο ρόλος είναι σωστός είναι ανοιχτή σε προτάσεις για ένα έργο με χαρακτήρες που έχουν υπερδυνάμεις.

Η ηθοποιός εκδήλωσε ενδιαφέρον για ταινίες με υπερήρωες και τόνισε ότι της αρέσει ό,τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος. «Το τέλειο παράδειγμα είναι ο Τάικα Γουαϊτίτι και αυτό που έκανε με την ταινία του “Thor: Ragnarok” που είναι πιο κωμική» ανέφερε. «Μου αρέσει που οι ηθοποιοί πραγματικά βάζουν τα δυνατά τους, φυσικά το κάνουν, αλλιώς θα ήταν βαρετό» εκτίμησε.

Η Newton σημείωσε ότι υπάρχει ζήτηση τόσο από το κοινό όσο και από τους ανθρώπους που εργάζονται στις ταινίες για το συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος και έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά τη μίνι σειρά του HBO «Watchmen» που είναι μία ιστορία υπερηρώων αλλά ρίχνει και φως σε πραγματικά γεγονότα.

«Είναι τόσο προφανές ότι χρησιμοποίησαν την ιστορία της Τάλσα. Πολλοί Αμερικανοί δεν γνώριζαν για τη σφαγή στην Τάλσα» υπογράμμισε.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ