Στα γραφεία της Acun Media τα βιογραφικά των υποψηφίων εξετάζονται διεξοδικά καθώς τελικά είναι πολλοί αυτοί που ονειρεύονται μια καριέρα στον χώρο του τραγουδιού και το “The Voice” σίγουρα είναι μια καλή αρχή για ένα νέο παιδί που ξεκινά τώρα ή για έναν έμπειρο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια που δεν του δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Διονυσίας Ζαπατίνας,το καστ των υποψηφίων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί παρόλα αυτά η παραγωγή συνεχίζει να ψάχνει για τον καλύτερο καθώς οι νέες συμμετοχές συνεχίζονται και σε όλη τη διάρκεια των blind auditions.

Παράλληλα ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές βρίσκεται  και ο νέος κριτής που θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη που ως γνωστόν δεν συνεχίζει στις καρέκλες του “The Voice” και αλλάζει τηλεοπτικά μονοπάτια. Και ο νέος κριτής σίγουρα είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της showbiz.

Φυσικά μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει ήδη με την Acun Media να καθίσει στη θέση του τέταρτου κριτή και απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Τvnea.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here