Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος φέτος παρουσιάζει και τη δική του εκπομπή, το Night Out βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασε.

O γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλες εκείνες τις φορές που έφευγε από το σπίτι, άλλαζε αριθμό τηλεφώνου και εξαφανιζόταν για καιρό: «Έφευγα και χανόμουν. Μπορεί να έκαναν να με βρουν και ένα μήνα. Ήμουν για amber alert. Πήγαινα σε φίλους το εξωτερικό. Έκλεινα το κινητό, άλλαζα νούμερα και δεν με έβρισκε κανείς και τίποτα. Αυτό θα ήθελα να το είχα λύσει πιο νωρίς, γιατί το έκανα το 2017 τελευταία φορά.

Έφευγα γιατί έβλεπα πάντα απέξω μια αντιπαράθεση πριν γίνει κι έλεγα θα πω αυτό, θα πει εκείνο δεν θα συμφωνήσουμε πουθενά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητήσουμε, Λάθος πιστεύω τώρα πια», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και συνέχισε:

«Όταν με πλήγωνε κάτι πολύ, κουτά πράγματα, απέκλεια φίλους μου για 2-3 χρόνια. Έλεγα «με πρόδωσαν», ενώ δεν υπήρχε τίποτα, ήταν όλα στο μυαλό μου», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος αναφέρθηκε και σε όσα είχαν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Δανάη Μπάρκα.

«Η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει κάτι εν αγνοία της, που δεν έκανε, εγώ θεώρησα ότι δεν είναι σωστό αυτό και από ένα σημείο και μετά σταμάτησε και αυτή να μου μιλάει. Μου έλειψε πάρα πολύ. Την προσέγγισα εγώ».Επίσης αναφέρθηκε και στη νύχτα εκείνη που έχασε τα μαλλιά του καθώς πέρασε δύσκολα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ