Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Λεονάρδου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» που εδώ και δέκα χρόνια έχει αποσυρθεί από την παρουσίαση των ειδήσεων και τη δημοσιογραφία.

«Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Έκανα λίγο ραδιόφωνο μετά. Το 17 σταμάτησα και το ραδιόφωνο. Πλέον δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου. Με ενοχλεί πλέον ο ήχος της τηλεόρασης… Δυσφορώ όταν πηγαίνω σε σπίτια και ανοίγουν να δουν ειδήσεις. Οι ειδήσεις όπως είναι σήμερα με ενοχλούν γιατί είναι πολύ τρομακτικές, είναι πολύ να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Αυτό το πράγμα με τη μουσική λες και θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος… Εμένα μου αρέσουν τα λιτά πράγματα, χωρίς μουσικές, χωρίς τίτλους, να μιλάει η εικόνα από μόνη της όταν υπάρχει».

«Το κοινό είναι όπως το μάθεις, τον σπόρο τον βάλαμε εμείς. Πάντα κοιτάγαμε τι πουλάει. Οι ειδήσεις όμως δεν είναι πατάτες. Είναι αν υπάρχει η είδηση, υπάρχει, 21 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης – δεν ήμουν ποτέ στην ΕΡΤ – η μόνιμη αγωνία ήταν τι θέλει το κοινό. Το κοινό όμως που είναι μπροστά στην οθόνη εγκλωβισμένο και έχει συγκεκριμένες επιλογές. Ή να την πετάξει όπως εγώ ή μένει εκεί.

Παλιά θυμάμαι όταν γινόντουσαν τα πρώτα ριάλιτι και ήμουν στον ANT1 και δούλευα εκεί, ερχόντουσαν απ’ έξω και καίγανε σκουπίδια για να καταγγείλουν τα σκουπίδια της τηλεόρασης. Εν μέρει είχαν δίκιο αλλά από την άλλη “εσύ τα βλέπεις πώς το ξέρεις αλλιώς;”».

«Πάντα ήθελα να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής να φτιάχνω σοκολατάκια στην πρωινή ζώνη αλλά κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να θέλω κάτι τέτοιο» αποκάλυψε με χιούμορ.

«Στα νιάτα μου υπήρξα μπαλαρίνα. Είχα ανέβει πάνω στη σκηνή, είχα ζήσει το φως, το χειροκρότημα και ως μικρή παιδούλα 25 χρονών που ήμουν όταν βγήκα στην τηλεόραση, θεωρούσα ότι και αυτή είναι μια προέκταση της θεατρικής σκηνής, φώτα, κάμερες, πάμε. Δεν θεωρούσα ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω…».

Θυμήθηκε το τελευταίο δελτίο που είπε πριν από 10 χρόνια και δηλώνει «ακόμα με θυμούνται ως η Μάρω των ειδήσεων. Δεν θα ξεχάσουν ποτέ το τρομερό σαρδάμ “να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας”, τα εκατό χρώματα που έχω αλλάξει στα μαλλιά μου».

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα την άδεια 4 μηνών για να θηλάσω και φυσικά κάποια άλλη πήρε τη θέση μου και την έχασα. Έτσι στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου 4 χρόνια μετά, πήγα από το μαιευτήριο  κατευθείαν στο δελτίο» αποκάλυψε.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ