Είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά πριν από δέκα χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και όπως έχεις διαβάσει εδώ, η ίδια αποκάλυψε πως για αρκετό καιρό είχε γίνει αγνώριστη, γιατί το πρόσωπό της είχε πρηστεί από τη χρήση κορτιζόνης!

«Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν.

Από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν… Αλλά από την άλλη, λέω

«Γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει» είχε πει στο παρελθόν!

Το άγνωστο δράμα της Ρούλας Κορομηλά: Η σπάνια ασθένεια που δεν την αφήνει να βγει στην τηλεόραση!

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες γύρω από εκείνη την περίοδο της ζωής της παρουσιάστριας, μιας και η ίδια δεν θέλησε μέχρι τώρα να μιλήσει δημόσια γι αυτό.

Το μόνο που υπήρχε ήταν κάποιες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει εβδομαδιαίο περιοδικό, στις οποίες είχαμε δει τη Ρούλα Κορομηλά σε αναπηρικό καροτσάκι!

Για εκείνη την περίοδο μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Bravo Ρούλα, κάνοντάς την να κλαίει από συγκίνηση!

Συγκεκριμένα, ο συνθέτης που είναι φίλος με τη Ρούλα είπε πως σε τυχαία συνάντηση που είχε εκείνη την περίοδο με την παρουσιάστρια δεν την γνώρισε!

«Πριν από 10 χρόνια, στην παραλία κάπου στη Χαλκιδική, άκουσα μια φωνή να με φωνάζει, γυρνάω και δεν κατάλαβα ποια ήταν. Δε σε κατάλαβα! Παιδιά, ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι εδώ, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί, ήταν για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο όλο αυτό», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους χωρίς να μπορεί ούτε και ο ίδιος να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το άγνωστο δράμα της Ρούλας Κορομηλά: Η σπάνια ασθένεια που δεν την αφήνει να βγει στην τηλεόραση!

Η Ρούλα που δεν περίμενε αυτές τις αποκαλύψεις από τον Θεοφάνους, κατέβασε το πρόσωπό της για να κρύψει τη συγκίνησή της και εκείνος συμπλήρωσε:

«Και φύγαμε το βράδυ και πήγαμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου. Καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη, τις καλόγριες, κάναμε μια παράκληση και μετά σηκώθηκες, για πρώτη φορά!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 5 =