Τεράστια ένταση προκλήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και την τσάντα της Τζωρτζίνας, η οποία… περιφέρονταν τρεις μέρες, μέχρι να φτάσει στην ανακρίτρια, από τα χέρια του δικηγόρου Θεωορόπουλου, ο οποίος την πήρε από το σπίτι της νοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ήρθαν σε μεγάλο διαπληκτισμό και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον αστυνομικό να κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι εκμεταλλεύεται τους θανάτους των παιδιών και τον δημοσιογράφο να κατηγορεί ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ ότι τα έχει κάνει μαντάρα.

Ο έντονος διάλογος μεταξύ τους, είχε ως εξής:

Π.Κ. Μπορεί ο κ. Θεοδωρόπουλος να περιφέρει έτσι μια τσάντα στα ανακριτικά γραφεία; Πού τα έχετε δει αυτά τα πράγματα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Γ.Κ. Πού τα έχω δει; Αν είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Εσείς νιώθετε καλά να ασχολείστε με μια τσάντα όταν χάθηκαν τρία παιδάκια; Αν εκμεταλλεύεται ο κ. Θεοδωρόπουλος εκμεταλλεύεστε κι εσείς.

Π.Κ. Τι εκμεταλλεύομαι εγώ;

Γ.Κ. Τον χαμό των παιδιών.

Π.Κ. Τι κέρδος έχω εγώ;

Γ.Κ. Τι κέρδος; Είστε δημοσιογράφος.

Π.Κ. Τι πάει να πει αυτό; Δεν ντρέπεστε λίγο με αυτά που λέτε;

Γ.Κ. Εγώ να ντρέπομαι; Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί μου επιτίθεστε.

Π.Κ. Δεν ντρέπεστε λίγο;

Γ.Κ. Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Π.Κ. Τα έχετε κάνει μαντάρα και θα μου πείτε εμένα ότι εκμεταλλεύομαι; Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν βλέπετε σε τι κράτος ζούμε. Θα πείτε ότι εκμεταλλεύονται οι δημοσιογράφοι.

Γ.Κ. Εγώ μίλησα για σας προσωπικά, δεν μίλησα για τους δημοσιογράφους.

Π.Κ. Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε! Λυπάμαι που είμαι και φίλος σας και λέτε αυτά τα πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Γ.Κ. Εσείς δηλαδή μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στον τηλεοπτικό αέρα; Ε τότε εγώ να φύγω.

Π.Κ. Κάντε ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει.

Η Ζήνα Κουτσελίνη προσπαθούσε μάταια να τους ηρεμήσει, ζητώντας από τον Πέτρο Κουσουλό να σταματήσει.

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ