ΑρχικήGossipΤζώνυ Θεοδωρίδης: «Από τη “Λάμψη” έφυγα γιατί έπρεπε να μου δώσουν κάποια...

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Από τη “Λάμψη” έφυγα γιατί έπρεπε να μου δώσουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν μου τα έδιναν και τους πήγα στο δικαστήριο

Δημοσιεύθηκε:

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην Κατερίνα Νινιού και στην εκπομπή «Love it» για τη δικαστική του διαμάχη με τη Λάμψη, η οποία, σχεδόν 20 χρόνια μετά, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.

«Το μπαράκι που βρισκόμαστε είναι απόκτημα μαζί με την πρώην σύζυγό μου με την οποία πλέον είμαστε φιλαράκια. Είμαι 56 ετών. Στο google με έχουν μεγαλώσει, έχουν βάλει άλλη ηλικία. Ο Λάμπης Λιβιεράτος κάνει συναυλίες, είναι μια χαρά, με τα παιδάκια του. Πάντα ήταν καλά ο Λάμπης, απλά πέρασε μια φάση που όλοι την περνάμε.

Στην καραντίνα πέρασα καλά γιατί είχα τα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς, μου αρέσει να τα φροντίζω, απλά είμαι λίγο νευρικός. Ποτέ δεν με ενόχλησαν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύζυγό μου, η Σύλβια μου δίνει ζωή», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Από τη Λάμψη έφυγα το 2002 για λόγους προσωπικούς. Έπρεπε να μου δώσουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν μου τα έδιναν και τους πήγα στο δικαστήριο. Τώρα θα τελεσιδικήσει η απόφαση στον Άρειο Πάγο. Κανείς δεν με έχει υποστηρίξει, κανείς, κανένα σωματείο.

Εγώ έπαιρνα τότε ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Υπήρχαν και ηθοποιοί που έπαιρναν πολύ λιγότερα. Ένα εκατομμύριο το μήνα εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι. Όταν έπαιζα στη “Λάμψη”, μια γιαγιά από την απέναντι πολυκατοικία με έβλεπε και έκλαιγε γιατί νόμιζε πως ήμουν στην πραγματικότητα στη φυλακή».

 

Tvnea.com

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: