Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στο «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο.

Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική.

Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο.

Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο ανέφερε: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει.

Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here