Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και απάντησε για το DWTS, τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Έντουαρντ, τα χαμηλότερα φετινά νούμερα τηλεθέασης του GNTM αλλά και στο Twitter όπου ζήτησαν την αντικατάσταση της Ισμήνης Παπαβλασσοπούλου από τη Βίκυ Κουλιανού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, θεωρώ ότι ήταν ένα υπερθέαμα. Μου αρέσει πολύ το live, είμαι πολύ ψύχραιμη, δεν χρειάζεται να κρίνω, περνάω ωραία, είναι πολύ ανάλαφρο για μένα και ξεκούραστο.

Τον αγαπώ, τον λατρεύω τον Έντουαρντ, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγραψαν ότι τον ήθελα. Δεν τον πρόσβαλλα ποτέ στο GNTM. Ήμουν αυστηρή μαζί του γιατί πιστεύω σε αυτόν.

Αναμενόμενα και τα νούμερα τηλεθέασης του DWTS, είναι πάρα πολύ καινούριο, με καινούριους ανθρώπους, ακυρώθηκε η πρεμιέρα δυο τρεις φορές. Υπάρχουν δύο ταχύτητες σκέψης. Ή που λες “ουάου, πήγα τέλεια” και μετά δυσκολεύει ή ξεκινάς μέτρια και λιθαράκι λιθαράκι πας καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι το φορμάτ έχει αυτή τη δυναμική.

«Δεν βλέπω GNTM γιατί ήταν απαιτητικές οι πρόβες στο DWTS.

Η Βίκυ Κουλιανού είναι θεάρα. Πολλά θα πούνε στο Twitter. Τα πράγματα έχουν ως έχουν, η Ισμήνη είναι σε αυτή τη θέση και δεν μπορεί να πάει κάποιος άλλος

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασης φέτος είναι κάπως αλλιώς. Δεν χαίρομαι, δεν είναι η δική μου διάθεση να συζητιέται είμαι δεν είμαι, ίσα ίσα που στεναχωριέμαι και λίγο. Η τηλεόραση φέτος έχει πολλή μυθοπλασία, τα πράγματα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Και σημαίνει κάτι αυτό και δεν σημαίνει. Κουράστηκε ο ο κόσμος. Έχουν αλλάξει τα πάντα βρε παιδιά, να προσαρμοστούμε λίγο σε αυτό;»

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here