Η Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την παράσταση που αποχώρησε αλλά και τις προτάσεις για ριάλιτι.

«Κάθε χρόνο μου γίνεται πρόταση για το Survivor. Δεν τα κάνω όλα για τα λεφτά. Σημασία έχει ότι είμαι ηθοποιός και θεωρώ ότι δεν είναι ωραίο να πάω στο Survivor» είπε ενώ για τη «Φάρμα» τόνισε ότι:

«Δεν είμαι του κουτσομπολιού και της ίντριγκας, βαριέμαι».

Μιλώντας για την παράσταση του Παντελή Καναράκη από όπου αποχώρησε είπε:

«Έγινε αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο θέατρο αλλά δεν βγαίνει κανείς να το πει. Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Το είπα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, συμβαίνει πολλές φορές στο θέατρο να κάνεις πρόβες και να μην συμμετέχεις στο τέλος στην παράσταση ή άσχημες συμπεριφορές και οικονομική αντιμετώπιση γενικά. Εγώ μίλησα για το τι μου πρότειναν οικονομικά και με ανάγκασαν να φύγω» είπε.

Μετά από δύο μήνες πρόβας άλλαξε ο παραγωγός. Ενώ συνεχίζαμε τις πρόβες, ξαφνικά ένα βράδυ άλλαξε το οικονομικό. Ήταν ήδη χαμηλός ο μισθός. Δεν θα έφευγα αν δεν ήταν προσβολή το ποσό που μου πρότειναν και τρόπος που μου το είπαν. Είναι ένα προσβλητικό ποσό που σε αναγκάζουν να φύγεις» είπε.

Η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε. «Από την πολλή δουλειά δεν κοιμόμουν ποτέ. Εμφάνισα κρίσεις πανικού.

Τα περνάς αυτά που τα περνάς τουλάχιστον να υπάρχει μια καλή αντιμετώπιση. Δυο μήνες έχω έρθει και έχω κάνει πρόβες, μην με προσβάλλεις έτσι. Δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα».

Η ηθοποιός παραπονέθηκε ότι δεν της πάνε καλά ούτε τα επαγγελματικά ούτε τα προσωπικά της με εξαίρεση βέβαια την εταιρεία με τα μαγιό που έχει δημιουργήσει «από το μηδέν» όπως είπε.

Μάλιστα έκανε πρόταση στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να φωτογραφηθούν για τη συλλογή των μαγιό της.

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here