Δεν θέλει και πολύ να τρελαθεί κάποιος ειδικά όταν κάνει την βόλτα του στον Θερμαϊκό κόλπο και ξαφνικά βλέπει την Ιωάννα Τούνη με κολλητά να δημιουργεί κυκλοφοριακό ακόμα και στο πλακόστρωτο της παραλίας όπου ο κόσμος απλά κάνει την βόλτα του.
Μπορεί όλοι να κυκλοφορούσαν με τα…….

παλτά τους αφού το κρύο ήταν τσουχτερό η Ιωάννα Τούνη όμως είχε καβαλήσει το μηχανοκίνητο ποδήλατο της και με καλή παρέα έκαναν τις βόλτες τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Και το μήνυμα της στο Instagram οπου ανάρτησε και το παρακάτω βίντεο…..

Πόσες φορές σκυλοβαριέσαι να περπατήσεις ή έχεις κολλήσει εκνευριστικά άσχημα σε κίνηση στον δρόμο;;
Εεεε λοιπόν σε έχω φτιάξει άσχημα!…….. αυτό είναι σίγουρο ότι μας έχεις φτιάξει άσχημα.

Δείτε την Ιωάννα και θα καταλάβετε

View this post on Instagram

BIG #GIVEAWAY 900€ 🧨🧨🧨 Πόσες φορές σκυλοβαριέσαι να περπατήσεις ή έχεις κολλήσει εκνευριστικά άσχημα σε κίνηση στον δρόμο;; Εεεε λοιπόν σε έχω φτιάξει άσχημα! Γιατί ένας υπερτυχερός/ή θα κερδίσει -όχι ένα- αλλά ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ συνολικής αξίας 900€🎉, για αυτόν και τον κολλητό του! Για να μπεις στον #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ : 1️⃣Follow @youhou.gr . 2️⃣Follow εμένα @j.touni . 3️⃣Tag όσα άτομα (& όσες φορές θες) σε σχόλιο. 1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, οπότε κάνε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχόλια μπορείς για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις στον διαγωνισμό!!! ΠΑΜΕΕΕΕΕ🌪🌪🌪 ___________________________________________________________ 𝐏.𝐒: Το #giveaway λήγει 2/2 & ο νικητής θα βγει με βοήθεια εφαρμογής! Καλή τύχηηηηηηηηη❤️

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

newsblog.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two − 2 =