Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησαν οι κάμερες σε κοσμικό event και ρωτήθηκε για τις παραβάσεις που είδαμε πρόσφατα στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως «όλοι έχουν τα ίδια όπλα και όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».

Με αφορμή το θέμα, πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποκάλυψε ότι γνωρίζει από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν άμεση επικοινωνία με την παραγωγή και μάλιστα μαζί αποφασίζουν πώς θα κινηθεί η «πλοκή» των επόμενων επεισοδίων.

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω εν πλήρη γνώση του τι λέω».

«Τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα. Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές και απεχθάνομαι το στημένο».

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ