Για τη ζωή με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τον χωρισμό τους και τη μητέρα του που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά και την περιουσία του, μίλησε η Αννούλα Βασιλείου.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της, αποκάλυψε ότι από την περιουσία του δεν πήρε τίποτα η ίδια, ενώ σε ξέσπασμά της, τόνισε ότι η μητέρα του έχει ευθύνες για τον χωρισμό τους.

«Από αυτά που φτιάξαμε με τον Μανώλη, εγώ δεν πήρα τίποτα. Τίποτα. Τα παιδιά, όταν πέθανε, πήραν. Σε μένα όμως μου είχε πει ο δικηγόρος ότι έχω μερίδιο, γιατί εγώ τα είχα φτιάξει όλα του Μανώλη, και δεν του είπα πως δεν ήθελα τίποτα για να τα πάρουν τα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Σήμερα σκέφτομαι πολύ εκείνη την εποχή. Και τον άντρα μου τον σκέφτομαι γιατί τον αγάπησα με όλη την παιδική αφέλεια της ψυχής μου. Και τώρα τον σκέφτομαι».

«Αυτή η μάνα του, η μάνα του, ναι, η μάνα του τα έκανε όλα. Εκείνη η μάνα του τα έκανε όλα. Το είχε βάλει πείσμα να μας χωρίσει. Δεν σκέφτηκε ότι είχαμε τρία παιδιά και να πει “βρε παιδιά, βάλτε στο κρασί σας λίγο νερό γιατί έχετε τρία παιδιά”. Ο Θεός να την συγχωρέσει γιατί έκλεισε τα μάτια της, εγώ της τα έκλεισα γιατί ήταν άρρωστη» τόνισε στο «MEGA Καλημέρα» και κατέληξε: «Όταν ήμουν με τον Μανώλη η πεθερά δεν με ήθελε, ναι, όταν όμως ήμουν με τον Αγγελόπουλο δεν είχα βάσανα».

 

 

Znews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ