Ξεσπάθωσε η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks φαίνεται πως έφτασε στα όριά της με τον τρόπο που κάποιοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, έριξε τα «καρφιά» της σε όσους σχολιάζουν αρνητικά αναρτήσεις στα social media, βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα για τις ζωές των ανθρώπων με βάσει τις δημοσιεύσεις τους.

«Αυτό που βλέπεις 10 δεύτερα από τη ζωή μας και έχεις άποψη και την εκφράζεις με σκ@@α στο στόμα σου, να το κοιτάξεις ανόητε άνθρωπε, που ζεις και αναπνέεις μέσα από τις ζωές των άλλων στο instagram. Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ και να καταδεχτώ να βρίσκεται το όνομά μου στα μηνύματα ή κάτω από φωτογραφίες κάποιων ανθρώπων, επιλέγοντας να επιπλήξω, να κριτικάρω για το τι κάνει και τι όχι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΒΡΑΚΊ ΤΟΥ. Απλά θα ντρεπόμουν με το να χρησιμοποιώ έτσι το instagram μου. Είναι η απόλυτη ξεφτίλα και όσο δεν υπάρχουν κανονισμοί και όρια στα social media τόσο θα κατρακυλάμε» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

espressonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here