ΑρχικήGossipΖήνα Κουτσελίνη: «Κάρφωσε» ποιοι θα κάνουν εκπομπή στον ALPHA

Ζήνα Κουτσελίνη: «Κάρφωσε» ποιοι θα κάνουν εκπομπή στον ALPHA

Δημοσιεύθηκε:

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα του Happy Day, όπου αποκάλυψε ποιοι θα κάνουν εκπομπή στον ALPHA, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει εάν θα επέστρεφε στο ρόλο της αρχισυντάκτριας. Ποια είναι η γνώμη της παρουσιάστριας για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου;

Πιο συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης έχει κλείσει στον ALPHA κι ετοιμάζει μία νέα εκπομπή με την Εβελίνα Νικόλιζα. Κάτα πάσα πιθανότητα το «Πλάκα Κάνεις», χωρίς όμως να το αναφέρει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξέρω ότι [ο Γιώργος Τσαλίκης] έκλεισε στον ALPHA με την Εβελίνα Νικόλιζα, ένα πολύ δροσερό κορίτσι και πολύ ταλαντούχο παιδί. Του εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω ότι θα σκίσει».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Big Brother λέγοντας: «Ευτυχώς που [ο Γιώργος Τσαλίκης] δεν έκανε το Big Brother. Ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ της φετινής σεζόν, μια χρονιά πολύ δύσκολη, κι ακόμη αναδεικνύει νικητές και χαμένους, μέχρι το τέλος της σεζόν θα αποδειχθεί ποιος ήταν νικητής και ποιος χαμένος».

Φυσικά επεσήμανε έμμεσα ότι θα συνεχίσει με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. «Εγώ παραμένω όπου με αγαπούν μέχρι τέλος, αν νιώσω ότι πάψει αυτή η αγάπη την κάνω νωρίς».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό ανέφερε ότι «υπάρχουν προγράμματα που είναι σε μια φθίνουσα πορεία». «Υπάρχουν κάτι εκπομπές το Σαββατοκύριακο που δεν έχουν κάτι να πουν, είναι πολλές μαζί συγκεντρωμένες», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε ότι η δουλειά του αρχισυντάκτη είναι πολύ δύσκολη, αλλά και πολύ δημιουργική. Ανέφερε ότι θα ξαναγυρνούσε, αλλά κάτω από διαφορετικές συνθήκες και άλλη χρονική στιγμή.

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: