Ήταν 10 Φεβρουαρίου 2011 όταν ο αντιπεριφεριάρχης Άρτας Κώστας Παππάς χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το πρωί της 10ης Φεβρουαρίου 2011 ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας μεταβαίνει με την μηχανή του στην Πρέβεζα για να παρεβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Άγιο Χαράλαμπο.

Στο 25ο χλμ. του εθνικού δρόμου Πρέβεζας – Ιωαννίνων, η μηχανή του συγκρούεται με μικρό φορτηγό που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος. Συγκεκριμένα ο Κώστας Παππάς βρίσκονταν στην διασταύρωση Ωρωπού Πρέβεζας και ξαφνικά από παρακείμενο δρόμο βγήκε ένα φορτηγό όχημα, το οποίο τον παρέσυρε, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.

​Ο Κωνσταντίνος Παππάς είχε εκλεγεί με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» επικεφαλής της οποίας είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ένας αντιπεριφερειάρχης κοινής αποδοχής, με έντονη και ουσιαστική παρουσία και προσφορά στην πορεία της Άρτας.

Στη μνήμη όλων παραμένει ζωντανός, κινείται στους δρόμους και στις γειτονιές της πόλης, μ’ εκείνο το ακούραστο βάδισμα, το χαμόγελο, κοντά και δίπλα στην κοινωνία που τον εκτιμούσε απεριόριστα.

Το βιογραφικό του Κώστα Παππά

Ο Κώστας Παππάς γεννήθηκε στην Άρτα, στις 20 Δεκεμβρίου 1958.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. Είχε διατελέσει Σύμβουλος Νομάρχη Άρτας την περίοδο 1990-1993, Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άρτας επί Δημαρχίας Κώστα Βάγια τις περιόδους 1994 – 1998 και 1998 – 2002 και Αντιδήμαρχος Αρταίων την περίοδο 2001 – 2002.

Ήταν Πρόεδρος του συλλόγου Μηχανικών Άρτας.

Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Άρτας στις Δημοτικές εκλογές του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Γ. Κοτσαρίδ, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Άρτας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές το Νοέμβριο του 2010, ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη και είχε εκλεγεί αντιπεριφερειάρχης στην Άρτα.

 

taneatismikrospilias24.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here