ΑρχικήΉπειρος12 Απριλίου οι τρεις πλειστηριασμοί ακινήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας

12 Απριλίου οι τρεις πλειστηριασμοί ακινήτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας

Δημοσιεύθηκε:

Δέκα περίπου χρόνια μετά την κήρυξη σε πτώχευση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας και τουλάχιστον μια δωδεκαετία από την εμφάνιση των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που οδήγησαν στο άρθρο 99 και τελικά στην πτώχευση, δρομολογούνται τρεις πλειστηριασμοί ακινήτων που ανήκουν στην πτωχευτική περιουσία κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή της ΕΑΣ.

Έτσι, για την Τετάρτη 12 Απριλίου από 10:00 έως 12:00 εκτίθενται τρία ακίνητα στην περιοχή Βαθύ σε Ανοικτού πλειοδοτικού τύπου με ηλεκτρονικά μέσα – ηλεκτρονικό πλειστηριασμό – στον διαδικτυακό τόπο της πλατφόρμας των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πλειστηριασμών ΗΛ.ΣΥ.ΠΛΕΙΣ., ηλεκτρονική διεύθυνση www.eauction.gr, μέσω της ιστοσελίδας του Ηλεκτρονικού Μητρώου Φερεγγυότητας.

Πρόκειται, ειδικότερα, για τρία ακίνητα που ανήκουν στην πτωχευτική περιουσία, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, της πτωχής δευτεροβάθμιας συνεταιριστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρεβέζης» και διακριτικό τίτλο «Ε.Α.Σ.Π.», που εδρεύει στην Πρέβεζα και βρίσκονται στη θέση «Βαθύ»

Τα προς εκποίηση ακίνητα είναι:

• Πρώτο χέρσα έκταση εμβαδού 4.692,60 τ.μ., και κατά το κτηματολόγιο 5.505,72 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Βαθύ» της περιφέρειας της δημοτικής κοινότητας Πρέβεζας του δήμου Πρέβεζας, της Π.Ε. Πρέβεζας, της Περιφέρειας Ηπείρου, που συνορεύει ολόγυρα και στο σύνολο με αγροτική κοινοτική οδό, με ελαιοστάσιο Μαρίνου Λουροπούλου και ήδη κληρονόμων Κωνσταντίνου Τόλια και με περιοχή εργοστασίου σαπωνοποιίας «Ι. Ζιάκα και ΣΙΑ Ο.Ε.» . Το ως άνω ακίνητο φέρει ΚΑΕΚ 400502511068/0/0.

• Δεύτερο ένα αγροτικό ακίνητο εκτάσεως 7.547,95 τ.μ., και κατά το κτηματολόγιο 7.563,74 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Βαθύ», που συνορεύει ολόγυρα και στο σύνολο ΒΟΡΕΙΑ με ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου (καύσιμα) και ιδιοκτησία της ΕΑΣ Πρέβεζας , ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ με ιδιοκτησία Μανοπούλου, ΝΟΤΙΑ ιδιοκτησία Παναγιώτου Κρεμμύδα και με ιδιοκτησία Κωνσταντίνου Κανέλλου και ΔΥΤΙΚΑ με ιδιοκτησία Τόλια και με ιδιοκτησία Ξενοφώντος Καράμπαλη. Το ως άνω ακίνητο φέρει ΚΑΕΚ 400502511067/0/0. ο ακίνητο είναι βεβαρημένο με δουλειά διαβάσεως 272,30 τ.μ. Στο ως άνω ακίνητο υπάρχει αποθήκη εκτάσεως 2.174,88 τ.μ.

• Τρίτο ένα αγροτικό ακίνητο, εκτάσεως 8.253,52 τ.μ., και κατά το κτηματολόγιο 8.252,29 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Βαθύ» που συνορεύει ολόγυρα και στο σύνολο με ιδιοκτησία Ξενοφώντος Καράμπαλη, με ιδιοκτησία «Ε.Α.Σ. Πρέβεζας», με ιδιοκτησία Παν. Κρεμμύδα και με ιδιοκτησία Π. Τζίμα. Το ως άνω ακίνητο φέρει ΚΑΕΚ 400502511066/0/0

Στον πλειστηριασμό της 12 ης Απριλίου , ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 545.000 ευρώ για το πρώτο ακίνητο, 590.000 ευρώ το δεύτερο και 320.000 το τρίτο ακίνητο τα οποία αποτελούν τη μέση τιμή των εκτιμήσεων των πιστοποιημένων εκτιμητών.

Τελευταία νέα

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου κατά του Κ. Μητσοτάκη για την Σιδηροδρομική Εγνατία

Σαφείς δεσμεύσεις για χρηματοδοτήσεις από συγκεκριμένες πηγές αλλά και για αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των...

Το πιο δυνατο χαρτί του Φαναρίου ρίχνει στην μάχη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Συνέντευξη με την υποψήφια Βουλευτή Μαρία Μάρκου

Για όλους και όλα, μίλησε, στην διάρκεια συνέντευξής στο δημοσιογράφο του FanariPress.gr και του...

Τις εισόδους του Κοινοτικού Γραφείου έχτισαν με πέτρες, άγνωστοι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας

Τις εισόδους του Κοινοτικού Γραφείου έχτισαν με πέτρες, άγνωστοι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, όπως γνωστοποίησε...

Ντίνος Παπαδημητρίου: Έρχεται λύση για τα επαγγελματικά δικαιώματα της Γεωπονικής Σχολής

Πολύ σκόνη σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες και στην Άρτα και μεγάλη φασαρία έγινε για...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: