Ξεκίνησε ως αστείο, ως πρόκληση του “πάμε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε”. Αν δεν μπορούσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Άρτας, τότε ποιος άλλος. Ένας ραδιοφωνικός μαραθώνιος. Ένα ολόκληρο 24ωρο ζωντανά.

Και πέτυχε. Η συμμετοχή του κόσμου, η ανταπόκριση ήταν μοναδική. Ένα 24ωρο που ο κόσμος δεν σταμάτησε να επικοινωνεί και να μας δίνει δύναμη. Γιατί το 24ωρο, δεν είναι μόνο οι “βολικές ώρες”, είναι και τα “γερμανικά νούμερα”, κάπου στις 2 το πρωί. Και εκεί χρειάστηκε ο κόσμος να μας εμψυχώσει.

Βέβαια, ξεκινήσαμε πριν τον κορωνοϊό, οπότε είχαμε καλεσμένους, ανώνυμους και επώνυμους. Η αλήθεια είναι ότι κανείς παραγωγός που τελείωνε την εκπομπή του δεν έφευγε, έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας μαζευόμασταν όλο και πιο πολλοί και καταλήγαμε σε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό πάρτι.

Αυτό, τα 2 τελευταία χρόνια μας λείπει. Τώρα ο κάθε παραγωγός είναι μόνος του, αυτός και οι ακροατές και γι’αυτό φέτος θα τους χρειαστούμε όσο ποτέ. 24 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί, με τον κόσμο στα τελευταία ψώνια, στα μαγαζιά, στα αυτοκίνητα, στο γραφείο ή στο σπίτι.

Οι παραγωγοί του Amvrakia Fm θα τους κάνουν παρέα την παραμονή, μέχρι το πρωί των Χριστουγέννων. Χωρίς διακοπή.

Αυτό εμείς το ονομάζουμε “ζωντανό ραδιόφωνο”, το “Ζωντανό Δημοτικό Ραδιόφωνο της Άρτας”.

Ο δικός σας Amvrakia Fm 91.9.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ