Το έργο «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμών Δήμου Αρταίων», αφορά στην κατασκευή των εσωτερικών δικτύων και των αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Βλαχέρνας, Γραμμενίτσας, Ελεούσας, Γλυκορρίζου, Λιμίνης και Αγίας Τριάδας Κεραματών του Δήμου Αρταίων, καθώς και των αγωγών μεταφοράς του συνόλου των λυμάτων των οικισμών στην υφιστάμενη εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) της πόλης της Άρτας.

Πρόκειται για ένα δίκτυο συνολικού μήκους 40.918 χιλιομέτρων, ενώ επίσης θα κατασκευαστούν δέκα (10) αντλιοστάσια ενώ το τεχνικό αντικείμενο θα υλοποιηθεί σε δύο Υποέργα. Στο έργο συμπεριλαμβάνεται κι το τριτεύον  δίκτυο των ιδιόκτητων συνδέσεων (από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΑ), δεδομένου ότι για την εύλογη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, απαιτείται η σύνδεση του με τις κατοικίες.

“Ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας και μια προεκλογική μας δέσμευση, γίνεται πράξη. Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που μας παρουσιάζεται, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και με ιδίους πόρους προχωράμε με έργα ουσίας για τους δημότες μας” ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, Χρήστος Τσιρογιάννης.

Και τόνισε πως «είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι Υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων και της ΔΕΥΑΑ μπορούν και παραδίδουν έτοιμα προς υπογραφή έργα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ