Εγκρίθηκε η προκήρυξη συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ. Από το σύνολο των θέσεων και σύμφωνα με τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί, τα Νοσοκομεία της Ηπείρου θα ενισχυθούν με 45 γιατρούς.

Σύμφωνα με την κατανομή, η μερίδα του λέοντος πηγαίνει στο Νοσοκομείο Φιλιατών προκειμένου να στελεχωθεί και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενώ από την λίστα απουσιάζει το Νοσοκομείο Πρέβεζας, παρά τα τεράστια προβλήματα και τις ανάγκες που έχει.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα κατανέμονται εννέα θέσεις γιατρών, στο Νοσοκομείο Άρτας εννέα, στο Πανεπιστημιακό 11 και στο Νοσοκομείο Φιλιατών 16.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην  ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 18/4/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 7/5/2018 ώρα 23:59.

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 10/4/2018.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Στις περιπτώσεις για τις οποίες εγκρίνονται στον ίδιο φορέα περισσότερες της μιας θέσεις της ίδιας ειδικότητας, στην απόφαση προκήρυξης αναφέρεται υποχρεωτικά το τμήμα στο οποίο ανήκει κάθε θέση.

Οι θέσεις στην Ήπειρο

epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ