Στα ίδια επίπεδα με αυτά των τελευταίων ημερών είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο, με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας να ανακοινώνει 49 νέα κρούσματα.

Τα 23 εξ αυτών επιβεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, με τις Π.Ε. Θεσπρωτίας και Άρτας να καταγράφουν επίσης διψήφιο αριθμό με 12 και 11 κρούσματα αντίστοιχα. Χαμηλά καταφέρνει να διατηρείται η Π.Ε. Πρέβεζας με τρεις νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο.

Η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει το σκηνικό έξαρσης που έχει διαμορφωθεί, ειδικά στην Αττική, με ισχυρό αποτύπωμα και στα νοσοκομεία.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, είναι 2.702, και οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, με τον συνολικό αριθμό θανάτων από την έναρξη της επιδημίας να φτάνει τους 6.597. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, είναι 431 με διάμεση ηλικία τα 68 έτη. Το 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here