Τον τρίτο υψηλότερο αριθμό ημερήσιων κρουσμάτων, μετά τα 67 κρούσματα στις 27 Μαρτίου και τα 59 την 1η Νοεμβρίου 2020, κατέγραψε σήμερα η περιφερειακή ενότητα Ιωαννίνων, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 53 νέα κρούσματα.

Βέβαια, με δεδομένο ότι σήμερα υπήρξε νέο αρνητικό ρεκόρ με 4.340 κρούσματα, μάλλον ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή ήταν αναμενόμενος, με δεδομένο ότι από τις αρχές Μαρτίου υπάρχει σταθερά διψήφιος αριθμός κρουσμάτων και δεν παρατηρείται αποκλιμάκωση.

Από την άλλη, ασαφές είναι αν στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν, περιλαμβάνονται και αυτά που προέκυψαν κατά τους ελέγχους που διενήργησε σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δίστρατο, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν επιβεβαιωθεί περισσότερα από 20 κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύνολο 96 rapid test, τα δώδεκα ήταν θετικά, ενώ επανεξέταση αναμένεται να γίνει σε δύο ακόμη. Με αυτά τα δεδομένα, δεν αποκλείεται η λήψη ειδικών μέτρων για την περιοχή.

Συνολικά στην Ήπειρο επιβεβαιώθηκαν 67 νέα κρούσματα. Εκτός από τα 53 στην Π.Ε. Ιωαννίνων, καταγράφηκαν έξι στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, πέντε στην Π.Ε. Άρτας και τρία στην Π.Ε. Πρέβεζας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here