Το δρόμο του Εθνικού Τυπογραφείου πήρε το νέο μεγάλο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και ειδικότερα μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, αναµένεται να ανοίξει η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και της υποβολής δικαιολογητικών για το νέο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας για 8.933 προσλήψεις σε 56 δήµους και 37 περιβαλλοντικούς φορείς της χώρας εκ των οποίων 79 αφορούν το δήμο Πρέβεζας και οι τέσσερεις τους Φορείς Διαχείρισης δύο για τον Αμβρακικού και δύο για τον Αχέροντα.

Το πρόγραμμα θα πάρει, ΦΕΚ και αμέσως μετά την ανάρτηση της νέας δράσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, θα δημοσιευθεί στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας θα είναι και το πρώτο για το οποίο οι µισθοί θα υπολογιστούν επί του νέου µεικτού κατώτατου µισθού των 650 ευρώ (μεικτά) και 546 ευρώ (καθαρά) και συνεπώς θα είναι αυξηµένοι σε σχέση µε την αµοιβή των 495,25 ευρώ που δίνονταν µέχρι τώρα στους εργαζόµενους 25 ετών και άνω.

Στο πρόγραµµα, που περιλαµβάνει οκτάµηνη απασχόληση και κατάρτιση, µπορούν να συµµετέχουν όλοι οι εγγεγραµµένοι άνεργοι µε ηλικία από 18 ετών και άνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here